HTML

Sagittar gondolatai

Friss topikok

Linkblog

Újabb Reggeli:)

2008.06.11. 08:29 Sagittar

Mostanában elhanyagoltam a blogom. Mint az új bevezetőben írtam, új szellemben indulok újra és kicsit nehéz megtalálni az irányt és újrakezdeni.

Reggel 8, irodában csücsülök, ismét egy hajtós nap áll előttem, de "megbeszéltük" hogy tartózkodni fogok a személyes, "felismerhető" dolgoktól ezért inkább általánosságokról beszélgessünk.

Reggelente gyakran a pesti rakparton megyek. Mondjátok meg nekem, hogy szerintetek miért jó ott sportszerűen futni? Szmog van, büdös, a futók csak extra dózisú füstöt kapnak a tüdejükbe, mégis rendszeresen látom, hogy a dugó ölelő karmaiban mérgezik magukat a városi polgárok a sportos élet szellemében. Értelmetlen...

Tőzsde: Mit mondjak. A világpiaci hangulat átmeneti megnyugvását újabb hiszti követi és ismét kereskedhetetlenné vált a BÉT. Minden kedves olvasómnak nyugalmat és kivárást javasolok, amíg a helyzet nem stabilizálódik. Összefoglalva: most senki ne vegyen semmilyen papírt. Türelem rózsát terem:)

Késöbb írok még! További szép napot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sagittar.blog.hu/api/trackback/id/tr31514183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása