HTML

Sagittar gondolatai

Friss topikok

Linkblog

Újra indulok.

2008.06.04. 18:07 Sagittar

Kedves Olvasóim!

Az a helyzet, hogy amikor elindítottam ezt a blogot, megfogadtam, hogy óvakodni fogok a személyes dolgoktól és elhatároztam, hogy sose teszek föl személyes fotót vagy nem közlök olyan konkrét tényt, amiből a személyem egy ismeretlen számára azonosítható lenne. Nem mintha bújkálnom kéne, vagy lenne bármi szégyelnivalóm, csak éppen van egy bibi: a párom nem tud a blogról és nem tudom, hogy Ő miképp reagálna erre. Mégha nem is voltak személyes fotók, de az üzleti utak és ő gyakori említéséből 1 perc alatt megtudta volna, hogy ez a blog az enyém.
Ettől óvakodnék a jövőben és csak általános dolgokról fogok írni, pl. befektetések, tőzsde, politika, éttermek, kávézók, vélemények bármiről, de mindezt úgy, hogy nem írok majd az életemről, a napjaimról, utazásaimról és főleg a magánéletemről. Szerintem ilyen formában is élvezhető és érdekes olvasmány lesz a blog és remélem rendszeresen vissza fogtok járni.

Mindenkinek szép napot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sagittar.blog.hu/api/trackback/id/tr3503795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása